Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Balıkesir Valisi Yaman'dan yeni yıl mesajı

Balıkesir Valisi Yaman

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Bir yılı daha uğurlarken 2015 yılına girmenin, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve yeni başlangıçlarla, aydınlık yarınlara ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, “Bir yılı daha uğurlarken 2015 yılına girmenin, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve yeni başlangıçlarla, aydınlık yarınlara ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Yaman, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı: “Her yeni yıl, umut ve iyimserliği de beraberinde getirmekte daha iyi ve daha mutlu bir hayat için beklentilerin arttığı bir ortam yaratmaktadır. Yeni yılda mutlu olmamız için yüreğimize inanmalı, dostlarımıza güvenmeli, sağduyumuzu korumalı ve paylaşımlarımızı arttırmalıyız. Toplumumuzda her ferdin sorumluluklarını bilerek hareket etmesi, başarısızlıkların yok edilmesini, güzelliklerin hayatınızı doldurmasını sağlayacaktır. Yeni yılda İlimizi ekonomik, sosyal, kültürel, turizm, sanayi ve tarım alanında ileri götürmek, halkımızın rahatı, huzuru ve güvenini sağlamak için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinciyle İlimizi daha da gelişmiş görmek hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Umutla ilerlediğimiz her adım, sorunların çözülmesine, birlik ve beraberliğin devam etmesine, geçmişin değerlen dirilerek yeni yatırımların, değişimlerin hayata geçirilmesine olanak sağlayacaktır. Ülkemiz, milletimiz ve ilimiz için daima umudumuzu, çalışma azmimizi yüksek tutmalı, gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda beklentile rimize ulaşmak için emin adımlarla ilerlemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının Ülkemize, Milletimize, İlimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesini dileyerek, tüm Balıkesirli hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.”



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı